Duvar kağıtları

  • Tarih |

   Duvar Kağıtları arasında herkese göre En Güzel Duvar Kağıtları farklılık göstermektedir. Kimileri Taş Desenli Duvar Kağıtları nı beğenirken, kimileri Doğa Manzara Duvar Kağıdı nı beğenebilir. Aslında en uygun olanı Odalarımıza, eşyalarımıza, Duvar renklerimize en uyumlu olanıdır. Duvar Kağıdı beğenirken Kullanılacağı alandaki eşyaların yapıları , şekilleri, renkleri v.s. birçok göz önünde bulundurulması gereken konu vardır.  Oda yeterince ışık almıyorsa açık tonlarda bir Duvar Kağıdı beğenmek daha mantıklı olacaktır.

        Örneğin Tv Ünite Duvar Kağıdı alacaksınız , burada düşünülmesi gereken şey ; Duvar Kağıdı ünitenin veya Tv nin ne kadar arkasında kalacak. Duvar Kağıdındaki önemli nesneler Televizyonun arkasında kalabilir. Ya da Yatak Başı Duvar Kağıdı almayı düşünüyorsunuz , Duvar Kağıdındaki resimde Önemli olan nesneler yatak başı arkasında kalmamalı. Duvara uygun bir görsel seçilmelidir, Duvarın üst kısmında önemli nesneleri olan bir görsel seçmek en uygun olacaktır.

        Duvar Kağıdı Modelleri arasında seçim yaparken kullanacağımız alana uygun olmayan görseller seçmekten kaçınmalıyız. Genelde Taş Desen Duvar Kağıtları herkes tarafından beğeni almaktadır. Riski sevmeyen kişiler Bu tarz bir Duvar Kağıdı kullanabilir.

        Beğendiğiniz , acaba bu olabilir mi dediğiniz bir görsel varsa bize Duvarınızın resmini çekip , beğendiğiniz görsel ile birlikte göndermeniz halinde, Görselin duvarınızda nasıl duracağını gösterebilmekteyiz. Bu şekilde karar vermek çok daha kolay olacaktır.